Over yvet

Bed & Breakfast Het Bonte Buitenleven is onlosmakelijk verbonden aan Yvet Commandeur.

Met haar eigen handen en her en der een helpende hand van familie en vrienden, heeft ze The Shepherds Hut van het chassis af aan helemaal opnieuw opgebouwd.

Het ontwerpen, zagen, slijpen, schilderen en inrichten, niets is haar te gek. Ze heeft met veel liefde en aandacht deze prachtige plek gecreëerd waar ze nu vol enthousiasme haar gasten ontvangt.

Naast de B&B werkt Yvet een aantal dagen in de week bij het bouwkundig adviesbureau van haar vader als 3D tekenaar. Doordat het kantoor zich op dezelfde locatie bevindt als The Shepherds Hut is Yvet makkelijk te benaderen voor haar gasten.

In haar privé leven hecht Yvet veel waarde aan gezond en lekker eten en probeert dit dan ook zo goed mogelijk terug te laten komen in haar prachtig vorm gegeven ontbijtjes die ze ’s ochtends met veel liefde bereid voor haar gasten.

Je zult bij aankomst altijd een warm welkom krijgen.
Is het niet door Yvet, dan wel door poes Josje of één van de andere dieren van Het Bonte Buitenleven.

reserveren

Het begin van de droom

In augustus 2018 heb ik via Marktplaats een mooie oude bouwkeet van 6,5 x 2,5 meter op de kop getikt, met het idee om hem geschikt te maken als bed & breakfast accommodatie.
Na een spannende trip op een trailer vanuit Diemen kwam hij aan op de eindbestemming en konden we aan de slag!

De verbouwing

We (mijn vader en ik) kwamen er al gauw achter dat hij in slechtere staat was dan wij hadden verwacht. Het plan wijzigden… van een beetje opknappen naar helemaal strippen tot we alleen nog een dak op pootjes op een chassis hadden. We hebben hem bijna helemaal opnieuw opgebouwd. (achteraf geen moment spijt van)

Het resultaat

Alle vrije uurtjes die we hadden werd er geklust.
Na +/- 3 klus jaartjes opende The Shepherds Hut haar deuren december 2021.
Trots ben ik dat het precies is geworden wat we voor ogen hadden.
Nu mag ik iedereen met heel veel plezier ontvangen en maken we ondertussen plannen voor een tweede hut.
reserveren
crossmenu